vekerdi

ha nem máshonnét, hát a páratlanul népszerű Sziriát oszlopai-ból vagy Bertha Bulcsú remek. 21 Forrás: Vekerdi László: A hűség öröme.

Buda Ferenc legszebb versei. Nem tudom, milyen nehéz lehetett 171 szép ... Az „Összegyűjtött versek és műfordítások közeli és távoli rokonoktól” 1992-ben.

Az online összeállítás a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával készült ... államocska politikai és vallási rivalitásának pokoli melegágya.

Vekerdi József: A cigány népmese. A magyarországi cigánykutatásnak komoly hagyományai vannak. A múlt század végén Európában, Habsburg főherceg irányításával ...

egy éjszaka "Scézám, ny 113 meg" meséjét fiatal ſrástudatlan cigány mondta el 1957-ben. Csenki egyik iskolízatlan adatközlője Arany "Told1"-át mese.

vissza, és sok helyütt minden szót (kihagyás nélkül) ugyanazzal a szóval fordít. ... non potest tanta, quanta debetur, habenda tarnen est, quantam maximam ...

1 Forrás: Vekerdi László: Bolyai Farkas és Bolyai János. In: Kállai Gyula – Pozsgay Imre (szerk.): Ezer év. Arcképek a magyar történelemből. Bp., 1985. pp.

Negyven évvel később, Vekerdi halálát követően jelentette meg Alexa a Magyar. Hírlapban (a 2010. január 11-i számban) Vekerdi László – 39 év című cikkét,.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.